Translate

duminică, 21 iulie 2013

CERTIFICATUL ENERGETIC - O NOUA HOTIE?

                      O alta taxa introdusa de guvernanti, a devenit obligatorie incepand cu 19.07.2013 numita pompos certificat energetic.
                      Credeti ca pe stat il freaca grija daca eu am casa izolata sau nu? Daca casa este izolata imi da el scutire de impozit pentru investitia facuta? Daca nu am casa izolata imi da statul facilitati la impozit pentru a o izola?

                       El vrea sa mai ia niste bani de la prostime, pentru el si pentru "baietii destepti" care nu mai aveau de unde sa mai roada un os.
                       In curand pentru ca nu mai au ce sa vanda din tara asta pentru a fura, politrucii care guverneaza, o sa introduca taxa de trotuar, certificate verzi pentru respiratie si certificate de siguranta pentru cei care au usi de metal.
                       Devenite obligatorii la vânzările sau închirierile de imobile, certificatele energetice oferă o motivaţie suplimentară proprietarilor care vor să ocolească fiscul.
Preţul unui certificat energetic pleacă de la aproximativ 200 lei (garsoniere) şi 4 lei/mp-vile.
                       Probabil că numărul evazioniştilor va creşte odată cu introducerea certificatului energetic iar statul nu se va mai alege în cazul lor nici măcar cu impozitarea unor chirii subevaluate.
                       Daca banii colectati prin aceasta taxa ar merge catre izolarea caselor gratuit, suventionarea gigacaloriei sau modernizarea centralelor termice, atunci aceasta masura ar avea sens pentru noi toti.Ar trebui sa se aplice acelasi principiu ca la certificatele verzi pentru energie in sensul ca banii colectati sa fie distribuiti catre cei care-si izoleaza locuinta.
                      Daca guvernul asta de politruci mai vrea bani la buget, ar fi bine sa introduca o taxa pentru mancatorii de ... de la televizor care lauda maretele nerealizari ale celor care ne conduc.
                      Poporul asta prostit de atatia ani mai vrea inca o taxa, asa ca, dragi politruci, ce mai astepti?
                      Taxati, taxati, taxati...!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu