Translate

miercuri, 26 iunie 2013

RESPECT UEFA!

                  UEFA a considerat o abatere de la regulament cazul VALIZA în care a fost implicat patronul G. Becali, însă nu o exclude pe Steaua din UCL. Clubul e sancţionat cu un an în afara Europei, dar pedeapsa e suspendată şi se va activa numai în eventualitatea în care Steaua va recidiva în următorii cinci ani cu o nouă abatere.Steaua va fi monitorizata până în 2018.                  În perioada de cinci ani în care va fi observată de către UEFA, Steaua va fi sancţionată numai dacă va mai fi implicată în alte cazuri de corupţie. 
                 Steaua debutează în UCL peste trei săptămîni, cu Vardar. 
                  "UEFA a împăcat şi capra, şi varza cu decizia asta. E firesc, era normal. Becali nu s-a dus să corupă, a mers să-i facă p-ăia de la U Cluj să joace corect" (Dumitru Dragomir preşedinte LPF)
                 "Steaua merita să joace în Liga Campionilor. Toţi românii sîntem bucuroşi de această decizie, sper să ne reprezinte cu mîndrie"(Gheorghe Hagi, patron Viitorul)
                 "N-am avut viaţă zilele astea! E o descătuşare pentru toţi oamenii din club şi pe 16 iulie trebuie să o batem pe Vardar la o diferenţă liniştitoare" (Mihai Stoica, manager Steaua)
                  "Perioada de probaţiune de cinci ani nici nu mai contează, important e că vom fi în Champions League. S-a dat decizia pe 25 iunie şi urmează să cîştigăm titlul cu numărul 25 în Liga 1" (Mihai Stoica, manager Steaua)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu