Translate

vineri, 28 iunie 2013

TAROM SCHIMBĂ MENIUL

          Compania Tarom schimbă de la 1 iulie meniul oferit la bordul avioanelor sale. La clasa Economic pe cursele interne Tarom, pasagerii vor beneficia, în funcţie de oră şi destinaţie, de noul concept Deli bag cu sandwich şi desert. La cursele cu decolare la primele ore ale dimineţii, de pe escale interne către Bucureşti vor fi oferite meniuri tip mic dejun - patiserie fina şi variată, precum si fructe confiate la clasa Business.
          Aceste rute sunt :  Timişoara - Bucureşti,
                                        Iaşi - Bucureşti,
                                        Baia Mare - Bucureşti,
                                        Oradea - Bucureşti,
                                        Suceava - Bucureşti ,
                                        Sibiu - Bucureşti,
                                        Cluj - Bucureşti.
           La clasa Business pe cursele externe, meniurile pe bază de vită au fost înlocuite cu cele pe bază de somon. Meniul principal are la bază somon, curcan sau pui cu diferite garnituri din legume, orez sau paste la care se adaugă o gamă variată de salate şi brânzeturi. Deserturile vor consta în tartă de fructe, chec, mousse sau prajitură cu branză.
          La clasa Economic, pe cursele mai lungi de două ore, meniurile au la bază preparate din piept de pui, combinate cu legume, cartofi la cuptor, orez iar ca desert o brioşă, ciocolată sau fructe.
          Pentru clasa Economic, pe cursele externe, cu durata de zbor de până la două ore se introduce conceptul Deli bag cu sandwich şi desert. O altă noutate constă în introducerea vinului sec pentru pasagerii clasei Economic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu