Translate

joi, 27 iunie 2013

REȚETA ZILEI - 27.06.2013

          

           Mod de preparare

           Se spală pieptul, se îndepărtează bucățile de grăsime si eventualele pielite.Se șterge de apă ( prin tamponare cu șervețele de hârtie ) si se taie fâșii.
           Punem făina și pesmetul fiecare în câte o farfurie întinsă.Batem oule si le amestecăm cu piper si cu un praf de sare, într-o farfurie adâncă.
           Lumăm fâșiile de pui si le dam prin făină, ouă si pesmet (în această ordine)
           Încingeți uleiul într-o tigaie și prăjiți fâșiile de pui (aveti grijă să le întoarceți).
           Scoateți-le pe o farfurie tapetată cu șervete de hârtie (pentru a absorbi grăsimea în exces).
    
         Pentru sos:
         Puneți la fiert 300 ml de apă, adăugați coriandru, menta și sucul de lămâie.
         Opriti focul, puneți usturoiul (presat), un praf de sare, piper si pătrunjelul tocat.
         Amestecați și turnați sosul fierbinte peste puiul pane.
         Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu