Translate

miercuri, 3 iulie 2013

BANCUL DE SEARĂ

O blondă la volan. Brusc, loveşte un camion. Şoferul îi face semn şi intra împreuna într-o parcare. Ies din maşini, el ia o bucată de cretă şi desenează un cerc pe asfalt. O pune pe blondă să intre în cerc şi îi spune că nu are voie să-l părăsească deloc. Blonda se conformează. Furios, el se duce la maşina ei şi îi taie toate cauciucurile.
Blonda începe să râdă. Asta l-a facut şi mai nervos pe şoferul de camion. S-a întors şi i-a spart absolut toate geamurile de la maşină. Blonda râde isteric şi de data asta.
Livid, omul cedează şi o întreabă:
- De ce naiba râzi in halul ăsta?
- Păi când te-ai întors cu spatele am sărit de trei ori in afara cercului!
Ajunge un chinez în Chişinău, cu nişte afaceri. Nu cunoaşte nici un cuvânt în română, dar îi era foame cumplit. Intră el într-o cantină cu gândul că, cineva o să comande ceva de mâncare, iar el auzind denumirea o să comande la fel. Aşteaptă el un pic, intră un student şi comandă un ceai. Chinezul se apropie şi el:
- Ţeai.
Ia el ceaiul, dar simte că foame nu a trecut deloc. Mai aşteaptă un pic, iar intră un student situaţia se repetă.. Ceai … Ţeai… Se hotărăşte să mai aştepte. Vede că intră un domn mai în vârstă, se gândeşte chinezul că acesta o să mănânce şi se apropie să audă mai bine comanda. Comandă omul macaroane cu brânză, şi imediat şi chinezul:
- Maţaţoane ciu blinţă.
- Ce?
- Maţaţoane ciu blinţă.
- Ceeeee?????
- Ţiai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu