De
aproximativ 3 luni de zile am descoperit beneficiile extraordinare ale Ghimbirului.Cu o aromã
deosebitã , imposibil de confundat, ghimbirul este unul dintre cele mai
folosite, pretuite (în bucãtãria chinezeascã,
tailandezã si japonezã) si sãnãtoase condimente din lume.
Ghimbirul
este bogat in vitamine ( A, B, C, D) si minerale ( magneziu, fier, zinc,
calciu).Aceasta radacinã cu forme neregulate te energizeaza si revigoreaza
foarte repede.
Ghimbirul
se gaseste în comert sub forma de radacina, confiat, pulbere sau ceai.
Cea mai
simpla metoda prin care poti sa beneficiezi de ingredientele minune ale
ghimbirului, este ceaiul.
Beneficiile
pe care le are pentru sãnãtate ghimbirul:
1.Calmează
durerile de cap
2.Protejează
inima
3.Îmbunãtãțeste digestia și ajută la slabit
4.Combate
rãceala
5.Previne
cancerul
6.Te scapa
de greațã
Fiind o
planta foarte aromatã, ( gust iute) ghimbirul se folosește în cantitati mici
atât în ceaiuri cât și în mâncare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu