Translate

marți, 18 iunie 2013

ACUM, ESTE MOMENTUL PENTRU ACŢIUNE!

Analistul acesta de 29 de ani tocmai a renunțat la toată viața lui-- la prietenă, job și casă -- pentru a deconspira programul PRISM al Statelor Unite -- program care citește și înregistrează emailuri, mesaje de Skype, postări de Facebook și telefoane de ani de zile.

Când Bradley Manning a trimis informațiile astea la Wikileaks, Statele Unite l-au încarcerat dezbrăcat în condiții despre care Națiunile Unite au declarat ca fiind "crude, inumane și degradante".

În cele ce urmează autoritățile și presa decid cum să reacționeze la scandalul ăsta. Dacă milioane dintre noi îl susțin pe Edward în următoarele 48 de ore, vom trimite mesajul puternic că el trebuie tratat ca un denunțător curajos, și că Statele Unite ar trebui să destrame PRISM, și nu pe Edward.

https://secure.avaaz.org/ro/stop_prism_global/?brfYMdb&v=25992

PRISM este un program revoltător: oferă guvernului Statelor Unite acces nelimitat la mailurile noastre personale, la conturile de social media de pe Google, Youtube, Facebook, Skype, Hotmail, Yahoo! și multe altele. Ei înregistrează miliarde dintre mesajele noastre în fiecare lună și CIA poate folosi aceste informații acum și în viitor pentru a acuza, persecuta, sau șantaja pe noi, prietenii sau familiile noastre!

Îngrozit de această violare a intimității individuale fără precedent, Edward a copiat un număr mare de fișiere, le-a trimis ziarului Guardian spre a fi publicate, după care a fugit în Hong Kong. Curajul lui nu doar că a expus programul PRISM, dar a pornit și sun efect de domino în întreaga lume care a scos în câteva zile la lumină și alte programe secrete de spionaj din Canada, Marea Britanie și Australia.Acum e blocat în Hong Kong, așteptând să fie arestat. Un strigăt global ar putea să-l salveze de la extrădarea în Statele Unite și să încurajeze alte țări spre a-i oferi azil.

Nu putem lăsa Statele Unite să-i facă lui Edward ce i-au făcut și lui Bradley Manning. Hai să ne alăturăm lui, împotriva programului PRISM: 

https://secure.avaaz.org/ro/stop_prism_global/?brfYMdb&v=25992

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu