Translate

luni, 17 iunie 2013

CE MÂNCĂM AZI???


Mod preparare:

                   Punem făina într-un vas mai mare, apoi adăugăm 
o lingură de zahar si drojdia amestecată cu 3 linguri de lapte. Se amestecă putin, iar apoi se adaugă restul de lapte, praful de sare, oul si uleiul. Amestecăm si lăsam la crescut 20 de minute. Împărtim aluatul în patru părti egale. Se modelează fiecare bucată de aluat în formă de pizza. 
                  Blatul se unge cu ulei de măsline, apoi se pun deasupra fâsii de suncă/pui, felii de carnaciori, bucătele de cascaval,  rondele de praz, felii de dovlecel si jumătăti de rosie.
                  Deasupra punem ketchup, presăram oregano si punem formele la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 20 de minute.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu