Translate

miercuri, 12 iunie 2013

MITITELUL ŞI POLITRUCII

                    Analizând în ultima perioadă activitatea guvernului, am constatat că a încercat să facă si un lucru bun pentru noi, romanii în acest an de guvernare si anume să încerce să salveze produsul nostru traditional mititelul. Comisia Europeană îi pusese gând rău "micutului" din cauza faptului că în reteta de preparare industrială a lui se găsesc 3 aditivi periculosi : bicarbonatul de sodiu, un conservant şi un antioxidant, interzisti de la 1 iunie în UE. Anul trecut  românii au mâncat peste 360 de milioane de mici.



                   De ce s-ar implica politrucii din Romania să salveze micul?  Pentru noi, cetătenii de rând? Nici vorbă.Eu cred că doar pentru ei. Să ne gandim bine cum ar arata alegerile fără agentul electoral mititelui.Cum ar mai putea unii dintre ei, să convingă electoratul să-i voteze, dacă nu ar mai putea să le daruiască un mic acestora pentru a le potoli convingerile politice.
                  Guvernul  României a trimis deja o solicitare Comisiei Europene pentru ca reteta mititeilor să fie inclusă pe lista de produse traditionale.
                  Trăiască Guvernul!Trăiască mititelul! Să vină alegerile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu